Eladás Építési telek, Gorlitz, Salzgitter, Németország, Zgorzelec Poland

Eladás - Cod. 13130

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 40000 m²
  • Szobák száma: 0
  • Emelet: 0

Kiváló fejlesztési !!
A német és / vagy Lengyelországban társai érdekelt lenne a kereskedelmi terület traktus, hogy a jelenleg rendelkezésre.
HELYSZÍN:
A földdarabon található négy hektár Zgorzeleci, közel Lagow, és négy km-re a német határtól város Gorlitz.
Már nem tartózkodik a német vagy a lengyel hatóságok, határátlépés esetén egyszerű megszakítások nélkül, és kiváló közúti összeköttetést Németországba.
Kiváló befektetési lehetőség:
A földdarabon található, kevesebb mint egy kilométerre a meglévő, jól ismert és virágzó piacon. Nagy tekintélynek örvendő kereskedelmi vállalkozások, mint a Real, német szupermarket, Carfor francia Supermarket, A Plaza Izraelből, Costorama angol, Leroy Merlin francia, The Eden Központ lengyel, valamint a Kouflan német szupermarket boldogulni ebben kereskedelemben kialakult üzleti területen. Neves cégek és virágzó piacon, hogy ez a föld traktus kulcsfontosságú ingatlanbefektetési.
A közel egy kulturálisan sokszínű közösség, ez a darab ingatlan be van állítva a fejlődés. A helyszín ez a tulajdonság teszi elsődleges üzleti vagy kereskedelmi növekedés kialakult kereskedelmi forgalmat. Kereskedelmi kidolgozása folyamatban van közvetlen közelében ez a blokk a föld, így tökéletes azonnali szerkezetátalakítási igényeinek kielégítésére a vevő.
Ára eladni:
Vásárolja meg a jobb darab ingatlan egyik legfontosabb döntések lehet, hogy, és ez a darab ingatlan lesz egy kiváló befektetési választás. A blokk a föld kész eladni valamint a kedvező árfekvésű és fejleszteni; kétségtelenül hasznot a befektető.
Tökéletes egy bevásárlóközpont vagy irodaház, és változatos elég egy kiskereskedelmi üzlet, ez a tulajdonság készen áll a vevő átvehető és kezdődik a projekt. Ez a föld úgy tűnik, hogy nagyon jól együtt az aktív érdekeit Lengyelországban és így kiegészítve a vagyon Németországban.

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
Elfogadom a személyes adatok feldolgozása*
Mégsem
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB