Eladás Építési telek, München, München, Németország, starnberg

Eladás - Cod. 31841

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 6350 m²
  • Szobák száma: 10
  • Emelet: 3

A tó nyugati partján Starnberg a mintegy 5700 négyzetméter nagy parkoló, ez egy körülbelül 650 négyzetméteres privát parti terület, szabad hozzáférést biztosít a tó, egy keskeny gyalogút a fő cselekmény külön-külön.
A luxus fejlesztése nagy területen kínál a nap folyamán egy gyönyörű napfelkelte keleti partján a tó, hogy a légköri naplemente utolsó este. Ez ritkaság a tó nyugati partján Starnberg.
Az ingatlan teljesen kidolgozva, és keresztül érhető el egy 50 m hosszú magánút. A jelenlegi fejlesztési terv korlátozza az alapon, három oldalról a zöld természet.
A vízparti ingatlan felajánlotta az egyik utolsó építési telek a tó Starnberg, ritkaság, hogy a nyilatkozatot a „legjobb hely” és a „legjobb view” találóan.
A részleges területe a föld borítja az észak-nyugati oldalán egy fejlesztési tervet, mivel ez egy teljes alapterülete mintegy 690 négyzetméter.
MANAGEMENT
Az egyedülálló helyét a müncheni és a fenséges hátteret a bajor Alpokban Feldafing kínál rendkívül vonzó keveréke közelsége városi központok és a hozzáférést a csodálatos természet paradicsomok. Ezen túlmenően, a München belvárosában vonattal vagy az A95-es autópálya, el lehet érni 30 perc alatt.

Starnbergi-tó kínál társadalmilag szinte mindent ma. Bajor hagyományok, lovagi, drága éttermek, kiadós sörkert és mesés golfpálya. Megfelelnek a nyugodt vásárlás helyén nem kíván nyitva marad.
Hasonlóképpen, Starnberg vagy Tutzing kínálja a legjobb orvosi ellátás, kiváló oktatási intézményekben akár a müncheni nemzetközi School (MIS), valamint változatos kulturális kínál minden korosztály számára.
A széles körű sportolási és szabadidős létesítmények egy magától értetődő. Az első sípályák az Alpokban érhető el kevesebb mint egy óra.

A tó körüli Starnberg-hez számos golfpálya elég változatos a zöld. És világosan - a vízi sportok szerelmesei minden típusú nyit itt egy igazi paradicsom.

telek:
6350 négyzetméteres földterület

megművelhető

Starnberg tó egy tó Bajorországban, 25 km-re délnyugatra München. A tó névadója a Bodeni-tó, a Müritzi Chiemsee és a Schwerin-tó az ötödik legnagyobb tava, Németország, köszönhetően a nagy átlagos mélysége, de a második legtöbb vizet.

A legkorábbi attribúciókat a tó Uuirmseo megtalálható dokumentum 818 arra utal, hogy Holzhausen am Würmsee. [3] ez volt később Wirmsee így korai forrása a császár Ludwig bajor (1314-1347). [4] A név abból a folyó W IRM (jelenleg Würm) áramlik, mint az egyetlen áramlás a tó Starnberg. A 19. században, a helyesírás a két víz aztán odament Würm és Würmsee. Csak 1962 óta a tó neve tó Starnberg hivatalosan, ez a kifejezés kezdett, hogy minél több és több, amikor a tó építésével vasútvonal a korábbi „Starnberger szárny állomás” München központi állomás Starnberg nagyszámú végétől a 19. század érte el a városlakók, mint egy cél. A tó is viseli a beceneve Fürstensee.

Terület: 56,36 km²
Hosszúság: 19.45 km
Szélesség: 4,675 km
Kötet: 2,998.92 millió m³
Hossza: 49 km
Maximális mélység: 127,8 m
Átlagos mélység: 53,2 m

Konferencia nyelve angol és német
Értékesítési magán

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB