Bérlet Kávézó/Étterem/Bár, Muhr am See, Nürnberg, Németország, Hauptstrasse

Bérlet - Cod. 25798

  • Tipus: Kávézó/Étterem/Bár
  • Terület: 2941 m²
  • Szobák száma: 8
  • Emelet: fszt

Ingatlan fekvése

A közel 3000 négyzetméternyi ingatlan országosan elismert és kedvelt üdülőhelyen, Bayern tartomány közép-nyugati Járásában a Fränkischen Seenland központjában fekszik, a mellette futó főútvonal 70 m-es hosszában.
A környező tavaktól 2-15 km távolságra, amelyek sok kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak a vitorláskikötőikkel, strandjaikkal, szörfözési, hajókirándulási, kerékpár túra lehetőségeikkel és látogatható vizi természetvédelmi területtel.
A kellemes atmoszféra mellett számos sportolási és szabadidős létesítmény teszi a pihenést tartalmassá. A tóparti központban a strandon napozó és jachtkikötő, 300 hajókikötővel és csónakkikötővel sőt, a kioszkok szabadtéri asztalai és a játszóterek várják a turistákat, kölcsönözhető kerékpár és horgászati lehetőség is kínálkozik.

Közlekedés

Az épület előtt futó főútvonal percek alatt vezet fel az autópályára és a környező nagyvárosok fél óra alatt elérhetőek.
Vasútállomás 500 méterre. Autóbuszmegálló az épület előtt. A kirándulók gyalogos és kerékpáros útvonala a tó mellett vezet az étteremhez.

Épület

Az étterem az egykori, műemléknek minősülő, istálló átalakításával 1985-ben épült. A belső udvarban, az úttól kellő távolságra, van a gyönyörű kerthelyiség, körülölelve bokrokkal és fákkal e mellett a szilárd burkolatú parkolóban elegendő hely 20 gépkocsinak, valamint kavicsos parkoló kamion, vagy busz beállására. A melléképületekben a kazánház és raktárak találhatóak.
A 422 nm-es étterem a földszinten 104 nm-es különteremből,36 nm-es étteremből, 2 söntésből, felszerelt konyhából, hűtő, tároló, kiszolgáló és mellékhelyiségekből áll. A beltéri férőhelyek együttes száma 110, valamint a sörkert további 80-100 főnek kínál kulturált étkezési, szórakozási lehetőséget.
Az étteremtől különválasztott emeleti részen, kulturált szobákban, szállás lehetőséget is tudunk biztosítani.

Felszereltség

Gáz üzemű központifűtés, 3 fázisú elektromosáram, csempézett mellékhelyiségek, meleg víz, hőszigetelt ablakok, kerámia padlók,rozsdamentes acél konyhai berendezések, szellőztető központ, WC, kandalló. Az eszközök az építéskori legkorszerűbb berendezések, műszakilag megfelelők, de takarítást és karbantartást igényelnek.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB