Eladás Három hálószobás lakás, köln, Köln, Németország, Bieselweg

Eladás - Cod. 38013

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 120 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 0

Ez az objektum egy nagyon magas színvonalú luxus designer lakás, amelyben csak nemes és kiváló minőségű anyagokat dolgoztak fel finom kivitelezésben.
Nemcsak az egyéni építésű szekrények és szekrényajtók (részben felső mennyezet) adják ezt a luxus apartmanot egyediségének. A teljesen felszerelt, új, luxus konyha a Miele készülékekkel (az eredeti ár 6 számjegyű) és a nagyon tágas fürdőszoba zuhanyzóval, behúzható szekrényekkel, nagy fűtött tükrökkel, beépített szennyes tengellyel, nagy mosdóval és 2 mosdóval és kiváló minőségű szerelvényekkel rendelkezik biztosan tisztességes. Parkettás nemes stílus; Az egyéni kialakítású gardrób álma egy másik kiemelkedés, melynek során otthon érzi magát a látogatás során.
A teraszon található nagy pezsgőfürdő és a kültéri zuhany teljes képet nyújt.
Ennek a lakásnak a beépített jukeboxokkal és minden szobában elektromos redőnyökkel felszerelt technológiája, beleértve a padlófűtést is, egy központi vezérlőegység (intelligens otthon) segítségével történik az okostelefonról / táblagépről származó alkalmazás segítségével, és így megfelel a mai követelményeknek.

Ez a luxus apartman egy kétszintes ház földszintjén található. Kívülről a ház - szándékosan - nagyon diszkréten tartotta. A lakás bejárata megdöbbent. Belépsz a luxus és a high-tech világba. A ház zöld környezetben, egy csendes utcában található. Ennek ellenére a kapcsolat nagyon jó. Köln-Bonn repülőtér néhány perc alatt elérhető autóval vagy tömegközlekedéssel. Pékségek, hentesek, több szupermarketek, orvosok, gyógyszertárak mind a közvetlen közelben vannak. Az autópálya (A59) 2 perc alatt elérhető; Köln és Bonn nem messze vannak.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB