Eladás Ház, Hollfeld, Bayreuth, Németország, Langgasse 12

Eladás - Cod. 39367

  • Tipus: Ház
  • Terület: 610 m²
  • Szobák száma: 11
  • Emelet: 2

Nagy történelmi ház eladó festői Bajorországban.

A ház 5000 lakosú Hollfeld kisváros központjában található. 750 méteres sugarú körön belül mindent, amire szüksége lehet az élethez - üzletek, két bank, benzinkutak, étkezőhelyek, iskola, városi kormányzat és még sok más. A Hollfeld a német belföldi turizmus területén, a Fränkische Schweiz néven található. A területet a hegyek és a hegyek közötti folyók nevezték el. A terület számos szabadtéri tevékenységet kínál, túrázás, hegymászás, kenu vagy barlangok látogatása céljából.
Részleges alagsor 1900-as évek. beépített ház található 610 m2 telken. Az alagsorban jelenleg központi fűtőkazán található dízelüzemanyagok számára. A földszinten van egy korábbi szekrény, tárolóhelyiségek és egy műhely. A városi kormány engedélyt kapott a helyiségek lakássá alakítására. Az eredeti padlón három apartman található, amelyek közül kettőt felújítottak az 1980-as években. Ezenkívül körülbelül 250 m2 tetőtéri épület is lehetséges. A háznak két garázsbemutatója és 1-2 parkolóhely van.
A ház kulturális örökség védelme tárgya egy értékes területen. Ez lehetőséget nyújt a külső felújítás költségeinek akár 30% -ának megtérítésére. A fűtési rendszerek felújítását szintén támogatják.
Felújítsa a választott házat, és hozzon létre egy nagy otthont, bérelhető lakást vagy egy hangulatos szállást - a választás a tied!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB