Eladás Mezőgazdasági terület, Magdeburg, Magdeburg, Németország, Nördlich Magdeburg-Leipziger-Straße, Förderstedt, Staßfurt, Zip: 39443

Eladás - Cod. 31349

  • Tipus: Mezőgazdasági terület
  • Terület: 43099 m²
  • Szobák száma: na
  • Emelet: farmland

Itt kínálnak egy nagyon vonzó, nehezen találni, nagy, 4,3 hektár (43099 nm) a közúti termőföld amely egykor a tejüzem (vagy „Milchviehanlage” német nyelven). Ez a föld fekszik közvetlenül az északi Magdeburg-Leipziger Straße (az út neve) az északi oldalon, és közvetlenül mellette több lakóépületek a déli oldalon (lásd mellékelt kép vagy a Google térképen követni, online). A törmelék és a belső utak a dairyfarm még mindig megtalálható a földön. Ez a föld csak körülbelül két óra autóútra a német fővárosban Berlin, és csupán fél óra autóútra Szász-Anhalt tartomány fővárosa Magdeburg (szintén csak 5 perc távolságra Autobahn / gyorsforgalmi 14).
További általános információk vásárol ingatlan Németországban akkor olvassa követően vagy számos más online rendelkezésre álló források:
http://www.expatica.com/de/housing/Buying-a-German-property_100945.html

Ezen felül, a vásárlók azt tanácsolják, hogy fontolja meg 7-8% adminisztratív költségek tetején vételár amelyeket általában külön fizetendő Németországban a szokásos módon.

Végül, de nem utolsósorban, az eladási e föld csak akkor lehetséges, keresztül a hivatalos csatornákon, és anélkül, megkerülve, vagy sérti a jogi vagy adózási követelményeknek.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB