Eladás Villa, Schlüchtern - Ramhol´z, Hanau, Németország, Ulrich-von-Hutten-Straße 34, 36381 Ramholz

Eladás - Cod. 29683

  • Tipus: Villa
  • Terület: 300 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 3

LUXUS gerendaház VILLA toszkán stílusú:
Ön keres egy "kicsit más tulajdonság" közel Frankfurt (45 perc), illetve a városok Fulda, Hanau, Darmstadt, Schweinfurt, Bad Kissingen vagy Würzburg?

A fő épület épült teljesen (külső és belső falak) fenyő rönköt, egy kellemes hely a kikapcsolódásra, és helyreálljon a stressz a mindennapi munkát. A helyszín a közepén a történelmi táj park között lábánál a Rhone, Vogelsberg és Spessart Natúrpark bővelkedik változatos a bérbeadó.

Villa Ramholz egy épület a 21. században. Ez nem egy másolata egy klasszikus épületben, hanem a célzott szintézise számos építészeti stílusok ez valami egyedi. Modern és klasszikus van itt ügyesen építeni egy épület tervezése. Az impozáns villa bunker egy emlékmű a fa. Az egész fő-ben épült gerendás. Erre a célra, fenyő rönk kerültek kiválasztásra, amelyek "vágott" a külső. Az összetéveszthetetlen megjelenés hagyományos fa szerkezet által termelt aprítás blokk gerendák.

Villa Ramholz egy ház sarkok és élek, és megmutatja egyedülálló magabiztos karaktert. Már csak néhány épület a világon, emelt oly következetesen, mint ez a konstrukció. Ezt szolgálja elsősorban egy célja van: kínál a lakosok egy nagyvonalúan térben sok kényelmet, mint lehetséges. És ugyanakkor a kényelem elsődleges itt. Semmi sem nélkülözhető: a legújabb építési technológia (biomassza kazánok, levegő hőcserélők, szárítás, stb) biztosítja a jó klíma és csökkenti az üzemeltetési költségeket.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB